OVer ons

Alles over babies en slapen

Wij zijn absoluut geen slaapcoaches en hebben ook geen medische achtergrond. Wel zijn we kritisch en maken we weloverwogen beslissingen voor onze zoon. Omdat wij het lastig vonden om de betrouwbare informatie te vinden op het internet hebben we babyslaapjes opgezet. We hopen hiermee andere ouders te kunnen helpen! 

Het grootste deel van de informatie op deze website is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken, waarvan we zo veel mogelijk relevante links plaatsen. Daarnaast zijn de slaapschema’s gebaseerd op onze eigen ervaring.  De slaapproducten die we uitlichten hebben we zelf gebruikt en een goede ervaring mee gehad. We raden altijd aan om zelf ook op onderzoek te gaan en slaapproducten te vergleijken voor je over gaat tot aankoop!

 

Disclaimer

We willen ten zeerste benadrukken dat geen enkele baby hetzelfde is en het dus geen garantie is dat een slaapschema of een bepaald slaapproduct ook in jullie geval goed werkt. Voor klachten met betrekking tot de aangeschafte producten kun je terecht bij de webwinkel waar je het product of de producten heeft Aangeschaft. Wij ontvangen geen gratis producten of vergoedingen in ruil voor het plaatsen van een product. Wel zijn alle producten op babyslaapjes.nl voorzien van affiliate links. Dit houdt in dat wij een kleine vergoeding (2 tot 8%) krijgen voor elke aankoop die via deze links gedaan worden.